Vaihtolavakuljetus Juvalla ja Etelä-Savossa

Vaihtolavakuljetukset ja -palvelut kuuluvat juvalaisen Kuljetus Tuokko Ky:n toimenkuvaan olennaisesti. Meillä on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia vaihtolavoja moneen eri käyttötarpeeseen, kuten esimerkiksi saneerauskohteisiin, rakennustyömaille ja varastotiloihin sekä vaikkapa erilaisten siivoustalkoiden ajaksi. Olemme pyrkineet panostamaan korkeaan laatuun vaihtolavojemme valinnassa. 

Hoidamme kaikki vaihtolavapalveluihimme liittyvät kuljetukset ammattitaidolla ja kokemuksella. Teemme niin koneiden kuljetukset kuin puiden, heinäpaalien, risujen ja rakennusjätteidenkin kuljetukset luotettavasti ja ammattitaitoisesti Juvan ja Etelä-Savon alueella.

Vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset

  • Roskalavat 12-38 m3
  • Rakennusjätelavat
  • Maa-aineskuljetukset
  • Koneiden kuljetukset
  • Puiden, heinäpaalien, risujen, puutarhajätteiden kuljetukset
  • Rakennusjätteiden kuljetukset
Vaihtolavat

Vaihtolavat myös haastavampiin paikkoihin

Kuljetus Tuokon erikoisosaamista vaihtolavakuljetuspalveluissamme on se, että pystymme kuljettamaan vaihtolavoja ongelmitta myös ahtaisiin ja kapeisiin paikkoihin, joihin tavallisen vaihtolavan saaminen voisi olla haasteellista. 

Meillä on käytössä monipuolista kuljetuskalustoa kuten kuormausnosturilava sekä laaja valikoima erilaisia vaihtolavoja. Kalustomme ja ammattitaitomme ansiosta me suoriudumme hyvin myös vaativista kohteista. 

Tilaa jäte- ja roskalavoja esimerkiksi työmaille, rakennuksille,

pihatalkoisiin ja festareille. Vuokrattavien lavojen koot ovat 12 – 38 m3. 

lavan vuokraus